Velkou předností naší zakázkové výroby LINEA spol. s r. o. je, že můžete volit na svůj budoucí nábytek jakýkoli materiál, který splňuje kvalitativní požadavky.

Vzorník materiálů

Vybrat si můžete přesný dekor na korpusy, dvířka, dna a boky výsuvů, pracovní a obkladovou desku, obklad stěn atd. V tomto ohledu nemáte žádné limity. Doporučujeme však volit materiál koncepčně, tzn. vybírat vše najednou a ladit jednotlivé vzorky k sobě! Jedině tak zjistíte, zda se k sobě barevně hodí, zda struktury a povrchy ladí a celkově splňují vaši představu o budoucím interiéru.

Vzorník materiálů

Vyvarujte se finálnímu výběru materiálu z tištěných katalogů nebo z monitoru. Každá fotografie, každý monitor více či méně zkreslí vzhled a to může být pro volbu klíčové. Fyzický vzorek materiálu nic nenahradí!
Materiály vybírejte v klidu, za denního světla a podívejte se na něj třeba i za toho umělého, abyste věděli, jak hodně se může změnit.
U výrazných dekorů si prohlédněte náhled na velkou plochu, abyste viděli například žilkování, kresbu dřeva apod., které nemusí být na malé destičce ve vzorkovníku patrné.

Přineste si na konzultaci k nám klidně i vzorek obkladu, podlahy nebo jiného výrazného materiálu, který v připravovaném  interiéru plánujete. Ten pak můžeme přiložit k vybíraným materiálům a zjistit, zda je to správná volba.

vzorník barev

V našem projekčním studiu disponujeme velkým množství vzorkovníků od různých dodavatelů lamin, laminátu, dýh, kovolaminátů a dalších speciálních materiálů. U větších projektů vám rádi vzorek vyrobíme nebo zajistíme od dodavatelů. Je to pro obě strany ta nejlepší cesta, jak zajistit maximální spokojenost s realizací.
Označení přesných dekorů je nezbytnou součástí smlouvy o výrobě nábytku.

Foto: Michal Protivanský